Nieuws

di, 20/03/2018 - 15:08

Overtuin gaat lekker!

1405, rotterdam

JagerJanssen werkt al een tijdje samen met Joke Vos aan een geweldig nieuw stuk Rotterdam: 21 samenbouw woningen aan de Laan Op Zuid. Dit eigen-geïnitieerde project is druk in ontwikkeling, de aanvraag voor de omgevingsvergunning laat nu niet lang meer op zich wachten.

 


di, 22/07/2014 - 23:42

Heel veel nieuws

jagerjanssen, nieuws

Er is de laatste tijd veel nieuws te melden, erg veel zelfs. Zo veel dat we geen tijd hebben om het te melden. Hou daarom ondertussen de JagerJanssen facebook pagina in de gaten!
http://facebook.com/jagerjanssen


Rotterdam -- Onlangs, op een zonovergoten vrijdagmiddag, kwam Ossip van Duivenbode onze kunstcollectie brengen die we een paar weken daarvoor op een even fraaie vrijdagmiddag hadden aangeschaft. Op laatstgenoemde vrijdagmiddag was het team van JagerJanssen aanwezig op de 30KUUB vernissage in Groos voor een meet&greet met de kunstenaar. Bij het verlaten van de avond was JagerJanssen een schitterende foto van het Nationale Nederlanden gebouw rijker:


Rotterdam -- De bouw van de fraaie woning van de familie Seali gaat van start! Aannemer Klaas Harke, Mohamed en Amana Seali en gewaardeerd collega Rogier zaten vandaag bijeen om de laatste puntjes op de ï te zetten, zodat de schep de grond in kan na een voorbereidingstijd van maar liefst 5 jaar.
 


do, 16/05/2013 - 11:52

Back to Black!

In 'de Architect' van maart 2013 verscheen het volgende opiniestuk van de hand van Alex Jager, geschreven naar aanleiding van zijn bezoek aan de BNA architectendag op 24 januari. De .pdf van de gepubliceerde variant is als bijlage bij deze pagina gevoegd. Collega Pieter Bedaux tekende de geestige illustratie. 

De Dijkpolder in Maassluis zal de komende jaren veranderen in een fantastisch woongebied, gelegen tussen de A20 en de Weverskade. Het Masterplan werd ontwikkeld door Sjoerd Soeters, in opdracht van Lely Vastgoed. Soeters over het gebied:

 


Rotterdam -- Dat is wel héél toevallig... Afgelopen week nog heb ik collegiaal opgebiecht dat het drietal Chinese 'hedendaagse messing badkranen met handdouche - chromen afwerking' ter verfraaiing van mijn privé-stulpje wel erg veel gelijkenis vertoont met de MEM-serie van Dornbracht. Vol van de machtige globalisering plaatste ik bij mijn volle verstand de 'crisis'-bestelling op LightInTheBox.com. Artikel #00112737, zonder sambal. Grand Total: € 251.38, inclusief Versnelde Verzending á € 19.91, inclusief Verzendverzekeringskosten á € 1.54.


Aan het eind van weer een donker architectuurjaar werd op vrijdag 14 december jongstleden tijdens een vrolijke manifestatie de Architect van het Jaar 2012 [AvhJ2012] bekend gemaakt. Curieus genoeg ging bureau ZUS er met de titel vandoor in de categorie Small.

 


Rotterdam -- Architectuur is een serieus vak, zo bleek eens te meer toen onze ietwat olijke inzending voor de eerste ronde van de jonge Architecten prijs 2012 tevergeefs poogde enige humor in de architectuur aan te brengen. Een beschamende 57e plaats wat het gevolg.


Bezoek ons dit weekend op de beurs!