Nieuws

11 december 2021 -- Vanwege corona was het er nog niet eerder van gekomen om met de Overtuiners af te spreken in hun mooie project. Maar op deze mooie dag zongen we toch allemaal maar mee met de Flamingo's in de Overtuin! Peter de Koning, zelf ook een Overtuiner én bandlid van de Flamingo's had voor de gelegenheid een geweldig kerstig samenbouw-lied gecomponeerd, waarvan we de eerste paar coupletten hieronder hebben weergegeven:


di, 15/06/2021 - 00:00

Overhoeks: eindelijk op de locatie

Het heeft even geduurd, maar dan heb je ook wat. Tot aan dit moment kenden de leden elkaar alleen uit de digitale sessies. Eindelijk was het moment daar dat we fysiek met elkaar op de locatie konden afspreken.
[later meer]
===


za, 31/10/2020 - 14:00

Overtuin opgeleverd

Samenbouw project Overtuin werd deze maand opgeleverd!
De komende tijd zullen de bewoners dit stukje stad met elkaar gaan bewonen. We wensen alle Overtuiners vele jaren woonplezier en dat de gezamenlijke binnentuin maar goed gebruikt moge worden!


di, 20/03/2018 - 15:08

Overtuin gaat lekker!

JagerJanssen werkt al een tijdje samen met Joke Vos aan een geweldig nieuw stuk Rotterdam: 21 samenbouw woningen aan de Laan Op Zuid. Dit eigen-geïnitieerde project is druk in ontwikkeling, de aanvraag voor de omgevingsvergunning laat nu niet lang meer op zich wachten.

 


di, 22/07/2014 - 23:42

Heel veel nieuws

Er is de laatste tijd veel nieuws te melden, erg veel zelfs. Zo veel dat we geen tijd hebben om het te melden. Hou daarom ondertussen de JagerJanssen facebook pagina in de gaten!
http://facebook.com/jagerjanssen


ma, 31/03/2014 - 13:10

JagerJanssen kunstcollectie

Rotterdam -- Onlangs, op een zonovergoten vrijdagmiddag, kwam Ossip van Duivenbode onze kunstcollectie brengen die we een paar weken daarvoor op een even fraaie vrijdagmiddag hadden aangeschaft. Op laatstgenoemde vrijdagmiddag was het team van JagerJanssen aanwezig op de 30KUUB vernissage in Groos voor een meet&greet met de kunstenaar. Bij het verlaten van de avond was JagerJanssen een schitterende foto van het Nationale Nederlanden gebouw rijker:


wo, 25/09/2013 - 17:13

Start bouw Solislaan

Rotterdam -- De bouw van de fraaie woning van de familie Seali gaat van start! Aannemer Klaas Harke, Mohamed en Amana Seali en gewaardeerd collega Rogier zaten vandaag bijeen om de laatste puntjes op de ï te zetten, zodat de schep de grond in kan na een voorbereidingstijd van maar liefst 5 jaar.
 


do, 16/05/2013 - 11:52

Back to Black!

In 'de Architect' van maart 2013 verscheen het volgende opiniestuk van de hand van Alex Jager, geschreven naar aanleiding van zijn bezoek aan de BNA architectendag op 24 januari. De .pdf van de gepubliceerde variant is als bijlage bij deze pagina gevoegd. Collega Pieter Bedaux tekende de geestige illustratie. 

do, 25/04/2013 - 11:12

Maassluise School vervolgsessie

De Dijkpolder in Maassluis zal de komende jaren veranderen in een fantastisch woongebied, gelegen tussen de A20 en de Weverskade. Het Masterplan werd ontwikkeld door Sjoerd Soeters, in opdracht van Lely Vastgoed. Soeters over het gebied:

 


ma, 18/03/2013 - 20:21

Dat zeg ik, Mea Culpa!

Rotterdam -- Dat is wel héél toevallig... Afgelopen week nog heb ik collegiaal opgebiecht dat het drietal Chinese 'hedendaagse messing badkranen met handdouche - chromen afwerking' ter verfraaiing van mijn privé-stulpje wel erg veel gelijkenis vertoont met de MEM-serie van Dornbracht. Vol van de machtige globalisering plaatste ik bij mijn volle verstand de 'crisis'-bestelling op LightInTheBox.com. Artikel #00112737, zonder sambal. Grand Total: € 251.38, inclusief Versnelde Verzending á € 19.91, inclusief Verzendverzekeringskosten á € 1.54.