chocolade polemiek

ROTTERDAM -- We schrijven vrijdag de dertiende, temidden van De Crisis, maar dankzij de BNA zitten we hier allemaal lachend achter de computer!

 

Het jongste BNABLAD heeft als thema 'whizzkids in de architectuur' meegekregen. Onderdeel van het hoofdartikel is het interview dat schrijfster Miloe van Beek met Alex van JagerJanssen had. Alex houdt hierin een warm pleidooi voor het consequent taggen van alles wat los en vast zit. Om het interview kracht bij te zetten maakte JagerJanssen een illustratie van huis HanenDick, helemaal opgebouwd uit computergegenereerde tags onttrokken aan weblogberichten van JagerJanssen. Het geheel was voorzien van een hele grote gele tag waarin geschreven 'TAG OR DIE'. En juist hierover hebben we nog veel gecommuniceerd... wel doen of niet? Beter van niet, zo werd besloten. Wel prijkt ons huis HanenDick op de cover, zij het vakkundig teruggebracht tot een beperkt aantal grove kleurenblokken. Onherkenbaar voor bijzienden, herkenbaar voor verzienden.

 

artikel in bna blad

Onderdeel van het hoofdartikel

 

En uitgerekend op deze dag, vrijdag de dertiende, temidden van De Crisis, zitten we nog steeds na te gniffelen over de doos met bewijsexemplaren en de ongepubliceerde chocoladetags die we ontvingen van de BNA...

 

tag or die in chocoladeletters

Een beetje humor in de architectuur kan vooral nu geen kwaad, dank u Sinterklaasje!