JagerJanssen in AIR Start up

Rotterdam -- Vorige week alweer stonden JagerJanssen en BroosdeBruijn op het menu in de AIR–startup. De avond maakte onderdeel uit van de Start up reeks, waarbij elke maand 2 Rotterdamse architectenbureaus zich langs een vooraf bepaald thema kunnen presenteren. De bijeenkomst vond plaats in het Schieblock.

Alex Jager over Kennis & Kunde

Alex vermaakt het publiek

 

Na een aantal loodzware thema–avonden van niet of nauwelijks bouwende bureaus leek een luchtig intermezzo op zijn plaats, en werden JagerJanssen en BroosdeBruijn gevraagd iets te vertellen over hun respectievelijke bouwpraktijken binnen het vigerende thema 'Kennis & Kunde'. 

 

Beide bureaus presenteerden achtereenvolgens hun visie op de bouwpraktijk, waarbij JagerJanssen op haar gebruikelijke stokpaardjes ging zitten: begrijpelijke dingen maken, persoonlijk & betrokken zijn, zichtbaar maar bovenal vindbaar zijn, professioneel zijn, geïnspireerd blijven en samenwerken.

 

Astrid Aarsen van Architectuurzaken was de moderator van de avond en gaf richting aan de open discussie die volgde. Tevens schreef zij een impressie van de avond, waarin zij terecht passie, betrokkenheid, humor en ambacht als belangrijke ingrediënten voor beide bureaus benoemde.

 

Lees hier de impressie van Astrid Aarsen, en lees hier het stuk 'als bouwen je doel is – 10 tips', geschreven door Merel Pit, redacteur van De Architect, naar aanleiding van de avond.

 

En hier vind je meer over de AIR Start up reeks.

JagerJanssen: dingen begrijpelijk maken

Dingen begrijpelijk maken, bijvoorbeeld door een duidelijk architectonisch concept te ontwikkelen

Wordpress category: 
Architectuur