JagerJanssen in 'Eindpunt Hofplein'

Rotterdam -- Filmmaker en wijkbewoner Peter Scholten heeft een prachtig tijdsdocument gemaakt over de gebruikers en omwonenden van het Hofpleinlijnviaduct. De film 'Eindpunt Hofplein' welke in vier delen wordt uitgezonden op RTV Rijnmond genoot afgelopen vrijdagvond zijn première. Voor degenen die de voorkeur gaven aan het mooie lenteweer of maar geen genoeg konden krijgen van de beelden is de eerste aflevering elk uur herhaald gedurende vrijdag en zaterdag en inmiddels ook online te bekijken:

 

Zo is onder meer te zien dat Janssen van JagerJanssen verhaalt over de herontwikkelingsmogelijkheden van voormalig Station Bergweg. Te denken valt aan hoogwaardige horeca in combinatie met bijvoorbeeld een kleinschalig filmtheater. De opnames dateren van 2010. Sindsdien heeft JagerJanssen het concept bedacht om deze programmering te comlementeren met een heuse stadsbrouwerij...

Na jaren van leegstand eindelijk dus weer Leven in de Brouwerij! Spreekt dit initiatief jou aan, wordt dan ook lid van de LinkedIn-groep:

http://www.linkedin.com/groups?gid=4445064&trk=hb_side_g

Wordpress category: 
Architectuur