Start bouw Solislaan

Rotterdam -- De bouw van de fraaie woning van de familie Seali gaat van start! Aannemer Klaas Harke, Mohamed en Amana Seali en gewaardeerd collega Rogier zaten vandaag bijeen om de laatste puntjes op de ï te zetten, zodat de schep de grond in kan na een voorbereidingstijd van maar liefst 5 jaar.
 
Eind 2008 ontwikkelden we een woning aan de Solislaan in Capelle a/d IJssel met nagenoeg dezelfde kenmerken als het huidige ontwerp. Na het verlenen van de bouwvergunning, bijna een jaar later in 2009, stokte het proces. Onze toenmalige opdrachtgevers besloten de plannen niet ten uitvoering te brengen. Kavel en papieren plan kwamen in de vrije verkoop.
 
Ondertussen werd de familie Van Leeuwen eind 2011 erg enthousiast bij het zien van de papieren plannen. Hun kavel bevond zich echter in Meppel, zodat we voor hen huis Van Leeuwen realiseerden, waarin we de belangrijkste kenmerken van de woning aan de Solislaan – de bijzondere kapvorm in combinatie met de subtiele knik in de gevel – in praktijk konden brengen.
 
In 2012 lieten Mohamed en Amana hun ogen vallen op het kavel en plan aan de Solislaan. Na een paar aanpassingen zijn we eindelijk zover. De bouw kan van start!
 
Binnenkort meer, meer tekst, meer beeld, meer bouwfoto's!

Wordpress category: 
Architectuur