Overmaas | Overtuin

Een extra tuin, samen met je buren!

In ons deelplan hebben we ons laten inspireren door de historische Overtuin. Veel landgoederen hadden vroeger een extra tuin aan de overzijde van de weg. In deelplan Overtuin maken we een hedendaagse variant. In aanvulling op je eigen tuin of balkon heb je samen met de buren een extra tuin in het hart van het plan.

Wil je in de stad wonen, vlakbij winkels, horeca en goede scholen, maar wel graag rustig en veilig? Dan is Overtuin misschien iets voor jou!

Hou je van het contrast van de bruisende wereldstad met een rustige, intieme en groene binnentuin, die je deelt met je buren? Dan is Overtuin je kans!

Op zoek naar een huis met een tuin, naar eigen wensen voor jou en je gezin gebouwd, maar wil je niet alles zelf doen? Kom dan eens met ons praten.

Samen met je architect realiseer je in Overtuin je eigen woning. We bieden je in Overtuin een begeleid proces, zodat planning en kosten beheersbaar blijven. Je kiest een basistype, dat je naar behoefte uit kunt breiden en waarbinnen verschillende indelingen en woonwensen mogelijk zijn. Rond de Overtuin hebben we vier woningtypen voor je ontworpen. Voor elke woning realiseren we een parkeerplaats op een collectief parkeerveldje aan de Overtuin. Dat ligt half verdiept, zodat de auto’s uit het zicht zijn. De Overtuin richten we samen in met hulp van een tuinarchitect. Of je er een grasveld, boomgaard, zandbak, bloementuin wilt maken of een volière, plantenkasje, vlindertuin wilt bouwen, beslis je samen met je buren.

Een kijkje in de overtuinVogelvlucht van de overtuin
Projectnummer
1405 Overmaas | Overtuin
Opdrachtgever
eigen initiatief
Oplevering
medio 2019
Status
in ontwikkeling
Werkzaamheden
alle
Ontwerpteam
Alex Jager, architect
Rogier Janssen, architect
Joke Vos, architect

Gerelateerd